Voorstraat 10, 3251BD Stellendam
06-12921883
(enkel SMS/Whatsapp)
info@anneke-fotografie.nl

Voor het te laat is …

Voor het te laat is …

opa met kleinkind

Voor het te laat is …

Foto’s.

Mooie foto’s.

Hoe belangrijk, hoe fijn, zijn die om te bezitten?

Ik zeg heel belangrijk, maar dan denk jij natuurlijk …  ‘ja, jij bent fotograaf, zou ik ook zeggen!’

Daar zit wat in …

Maar naast fotograaf ben ik ook gewoon een mens met familie en personen die me dierbaar zijn, ook ik vind het belangrijk om foto’s te hebben van personen die er voor mij toe doen.

Zeker nu mijn beide ouders er niet meer zijn, is dat besef er nog veel meer, ik kijk zo vaak naar die foto’s die ik heb, gedachten laten gaan, mooie herinneringen ophalen in je hoofd.

Ik heb gelukkig nog vrij recente foto’s van beiden voor ze ziek werden, dat beeld wil ik graag vasthouden.

Met enig regelmaat heb ik een fotosessie met familie waarvan één van de familieleden ziek is, waarbij net bekend is dat het de laatste fase is, deze reportages zijn zo ontzettend waardevol, ik kan jullie niet vertellen hoeveel waarde deze foto’s straks zullen hebben, echt zo ontzettend veel.

Ik weet het, op dat moment van de fotosessie is het misschien even beladen, maar het is ook een prachtig uurtje samen, met elkaar en voor straks mooie beelden die je bij blijven.

Echt!

Je wilt niet weten hoe vaak ik de vraag krijg om uit een (oude) familie/trouw/groepsfoto een overleden persoon te knippen en te bewerken, en deze op 13/18cm af te laten drukken voor de familie, en ja die foto is dan al wel tien jaar oud of ouder, maar meer is er vaak niet. Dus (o)p/ma op de bruiloft van het kleinkind 10 jaar geleden met een corsage op zijn/haar pak, waar hij/zij nog niet grijs was of nog een volle bos haar had, die foto komt in het album of op het kastje. Of een ID foto, waar nors op gekeken wordt …

Snap je waar ik heen wil?

Overweeg je een fotoshoot met je gezin of jouw familie te boeken, dan adviseer ik, neem je (groot)ouders mee, we maken mooie foto’s van de hele club, maar ook van jullie als gezin, de kleinkinderen met opa en/of oma, jullie met je ouders, ouders alleen en zo meer.

Misschien dat die foto’s wel een verrassing zijn voor opa en oma, maar de verrassing kan ook al de fotosessie zijn, even een gezellig uurtje met elkaar, ‘qualitytime’ uurtje zeg maar. Met daarna mooie blijvende herinneringen die niemand je meer afneemt.

Is er iemand in de familie (ernstig) ziek en je zou ook wel zo’n reportage willen, er kan veel, ik kan bij jullie thuis komen, we kunnen naar een mooie locatie gaan, het kan in de fotostudio, mail me gerust, stel je vragen.

Doen!

info@anneke-fotografie.nl

Voor het te laat is …

(met grote dank aan de familie Hameeteman, van wie ik deze zeer waardevolle foto’s mocht delen)