Voorstraat 10, 3251BD Stellendam
06-12921883
(enkel SMS/Whatsapp)
info@anneke-fotografie.nl

Ben jij zichtbaar genoeg?

Ben jij zichtbaar genoeg?

Zichtbaarheid voor jou als ondernemer!

In de maanden maart en april van dit jaar bied ik een kleine branding fotoshoot aan, zodat jij up-to-date wat nieuw beeldmateriaal hebt om op je website te delen, een BLOG te schrijven of voor op socialmedia, waar we vandaag de dag veel binding vinden met onze volgers.

www.bloemenvanfleur.nl

Als ondernemer is je energie belangrijk om te laten zien, met deze kleine branding fotoshoot geef ik jou de gelegenheid om die energie te laten zien. Dit is geen gewone portretfotoshoot, maar echte beelden van jouw diensten. Zoals je bij de voorbeelden ook ziet, terwijl jij bezig bent met jouw werk, schiet ik beeldmateriaal, jij kan hier weer mee uit de voeten door jouw beeld toe te lichten met jouw verhaal. Het is heel belangrijk om jezelf te laten zien, veel potentiële klanten vinden het fijn te zien wie achter jouw bedrijfsnaam zit. Hierdoor kan jij je onderscheiden van de rest van je collega’s.

Klinkt goed hè?

Deze shoot is zeer geschikt voor beroepen/bedrijfstakken als coach, webshop, creatieveling, catering, food, zang en zo meer.

https://www.instagram.com/_energetic_touch/

Kort samengevat:

  • Een actieve branding fotoshoot van 15 minuten
  • 3 bestanden digitaal in hoge resolutie, meer bijkopen kan altijd
  • Prijs is € 119,00 excl. BTW * (incl. 10km reiskostenvergoeding)
  • Op afspraak, op een doordeweekse dag

Stuur gerust een berichtje als je vragen hebt, niets is te gek, of wil je deze kleine fotoshoot boeken? Stuur dan ook een mailtje naar info@anneke-fotografie.nl

Samen gaan we voor jouw zichtbaarheid als ondernemer! Ik help je graag.

www.love2Bfit.nl

Anneke Fotografie

Voorstraat 10

Stellendam

info@anneke-fotografie.nl

tags: branding zichtbaarheid zzp-er ondernemer socialmedia beeldbank promotie