Voorstraat 10, 3251BD Stellendam
06-12921883
(enkel SMS/Whatsapp)
info@anneke-fotografie.nl

Ouddorp aan Zee

Ouddorp aan Zee

Vakantie in Ouddorp aan Zee

Even uitwaaien in Ouddorp, heerlijk een wandeling op het strand, of een wijntje drinken op één van onze mooie beachclubs, of even zwemmen in de zee. Of een rondje door het centrum, gezellig wat eten op één van de terrassen in ons centrum. Genieten toch?

Vroeger, toen ik nog een heel jong meisje was, was Ouddorp – Ouddorp aan Zee, zo kreeg je ook een ansichtkaart toegestuurd van familie van ver, de postcodes waren er nog niet, Oudorp (met 1 d in het midden) in Noord-Holland was er toen ook al, en daar ging het wel eens mis, vandaar ‘aan Zee’ achter ons Ouddorp. Nu we dat niet meer gebruiken, vind ik het toch leuk om het zo te noemen, want de Zee hoort bij Ouddorp, dat is ook de reden waarom er zo ontzettend veel mensen graag met vakantie komen in ons mooie Ouddorp.

Die zee, die blijft boeien, voor velen, de zonaanbidders, de wandelaars, de kiters, maar zeker ook voor mij, ik kom er zo graag voor een fotosessie, het serene van de natuur, de kracht van de zee, de kleuren, het is er altijd mooi, altijd anders.

Ik heb ook met enig regelmaat families, gezinnen, stelletjes en groepen voor de camera die er even uit zijn met elkaar, die thuis eventjes verruilen voor Ouddorp, soms zomaar even weg, soms met een reden, die reden is vaak een speciale verjaardag, een huwelijksjubileum, of het jaarlijkse weekendje weg met elkaar, of een vrijgezellenfeest, of met de vriendenclub.

Het leuke van het eventjes weg zijn, is dat er tijd is, tijd om leuke dingen te doen, tijd om even lekker niets te doen, tijd voor een spelletje, tijd voor een goed gesprek … en vaak ook tijd voor een fotoshoot!

Want hoe leuk is dat als je straks thuiskomt van dat weekendje of weekje weg en je hebt daar mooie foto’s van, waar je allemaal op staat! Waar de tijd voor genomen is, want die was er, waar je haar tof zit, want die tijd was er om even je haar te doen, waar je leuk bent aangekleed en mooi afgestemd bent op elkaar, want die tijd was er.

Neem die tijd lieve mensen.

Natuurlijk is dat weekendje of dat weekje weg even fijn, maar zeker die mooie herinneringen vast houden met mooie wandwaardige foto’s, hoe tof is dat?

Ik zie je graag als je in Ouddorp aan het genieten bent, mail om een fotoshoot te boeken: info@anneke-fotografie.nl

Fijne dag.

Anneke