Voorstraat 10, 3251BD Stellendam
06-12921883
(enkel SMS/Whatsapp)
info@anneke-fotografie.nl

Scandinavisch minimalisme!

Scandinavisch minimalisme!

Trouwen in Scandinavische sferen, gewoon in Nederland, geweldig toch?

Met als trouw- en/of feestlocatie bistro Skål in Ouddorp zit je helemaal goed, dit geweldige pand met Scandinavische architectuur, met zoveel daglicht en sfeer, is echt fantastisch! Wat een sfeertje, subliem!

Deze sfeer/style, de Scandinavisch minimalisme, staat voor eenvoud en licht.

Wij willen jullie laten zien dat je niet standaard voor het zoete rose romantische hoeft te gaan, maar dat er zoveel meer is, en dat is duidelijk, dat zie je wel op deze foto’s!

Een styledweddingshoot is speciaal voor jullie, aanstaande bruidsparen, om jullie te inspireren, ideetjes aan te reiken, doe er je voordeel mee;

De fotografie mocht ik dus verzorgen, Anneke Fotografie, samen met Renske hebben wij deze shoot gerealiseerd, Renske is weddingplanner, van XRenske Weddings&Events, echt een aanrader voor jullie bruiloft, zij kan je helpen met alles wat er mee te maken heeft, zij heeft ook verschillende pakketten voor haar diensten. Onderaan zie je een lijstje met al de bedrijven die aan deze toffe shoot hebben meegedaan.

De schitterende bloemen, zowel op de tafel als het boeket is gemaakt door Evelien, van Bloemendag bij Evelien, bloemen maken je thema helemaal af, bij ons thema was eenvoud erg belangrijk, daarom wit, vergrijsd groen en wat droogbloemen in het boeket. Vakwerk!

De bruidsjurk die je hier op de foto’s ziet, is aangereikt door bruidsboutique Zeeyes, helemaal aansluitend op deze style, prachtig he! Bij ZeeYes kan je op afspraak verschillende jurken passen, je krijgt professioneel advies van Wilma en ze denkt met je mee. Een topper in haar vak.

De taarten zijn geleverd door Lynn’s bakery, de beste in haar branche!

De stationary is ontworpen door Ina van Le Chique Design, altijd subtiel en fijn werk levert Ina af.

Manou heeft de prachtige welkomsborden gemaakt, prachtig, ook zij verzorgde de kindertafel, wel fijn als er kinderen op je bruiloft zijn dat er iets te doen is voor hun, zodat zij het naar hun zin hebben, maar ook de ouders! Bloem_studio verzorgde de droogbloemen bij de borden.

Fitskinbeautystudio heeft ons model Josje begeleid voor de visagie en haar haar, want helaas zijn alle contactberoepen nog niet aan het werk, maar zo doende is het gelukt.

Na jullie trouwdag blijven logeren, dat is natuurlijk fantastisch, hier bij Skål kan je gewoon je overnachting regelen … geweldig toch?

www.anneke-fotografie.nl * Anneke Fotografie / Fotowerk

https://www.instagram.com/xrenskeweddings/ * XRenske Weddings&Events / weddingplanner

https://www.bloemendag.com/ * Bloemendag by Evelien / bruidsbloemwerk

https://zeeyes.nl/ * bruidsboutique / Bruidsjurk

https://www.bistroskal.com/ * Bisto Skål / trouw- en/of feestlocatie

https://www.instagram.com/lindakosten_lynnsbakery/ * Lynss Bakery / bruidstaarten

https://lechiquedesign.nl/home * Le Chique Design / stationary

https://www.stylingbymanou.nl/ * Manou Styling / welkomborden

https://www.fitskinbeautystudio.nl/webshop * Fitskin beautystudio / visagie