Voorstraat 10, 3251BD Stellendam
06-12921883
(enkel SMS/Whatsapp)
info@anneke-fotografie.nl

Zwanger!

Zwanger!

Ben je zwanger? Wauw, GEWELDIG, van harte gefeliciteerd!

Misschien overweeg je een zwangerschapsfotoshoot te doen van deze hele bijzondere periode, want bijzonder is het zeker, een nieuw leven in je buik.

De mooiste tijd voor deze fotoshoot is tussen week 30 en 34, misschien denk je waarom dan juist in de periode? Dan is je buikje al aardig gevormd en na deze weken kan je wat vocht vast gaan houden, waardoor je iets ongemakkelijker kan voelen, vandaar rond deze weken.

Je kan kiezen om deze fotoshoot in de studio te doen, maar op locatie buiten is zeker ook prachtig.

Hieronder zie je wat ‘mama’s to be’ die je voor zijn geweest, ter inspiratie.

Wil je de foto’s buiten maken, kies dan voor rustige kledingkleuren, ik geef altijd wat tips mee nadat je een afspraak hebt gemaakt bij mij, zodat je goed voorbereid kan beginnen en we gaan natuurlijk voor het mooiste resultaat.

Misschien ben je zelf niet zwanger, maar je zus, vriendin of je collega, overweeg eens om een kadobon te geven voor deze fotoshoot, soms schiet het erbij in, of zijn we druk met allerlei andere dingen, maar met een kadobon geef je net dat kleine zetje. Heb je een zwangerschapsfotoshoot bij mij gedaan, dan krijg je van mij een kortingsbon twv van € 25,00 om in te leveren bij een Newbornshoot, leuk toch!?

Maak wel tijdig een afspraak, dit om teleurstellingen te voorkomen; Wil je meer informatie? Mail naar info@anneke-fotografie.nl