Voorstraat 10, 3251BD Stellendam
06-12921883
(enkel SMS/Whatsapp)
info@anneke-fotografie.nl

Personal Branding – abonnement

Personal Branding – abonnement

Personal Branding

Jezelf laten zien.

Het gezicht achter jouw bedrijf, dat is vandaag de dag heel erg belangrijk, zo maak je het digitale (zakelijke) wereldje wat persoonlijker, je geeft je klanten het gevoel, met goede foto’s, dat ze je kennen.

Het is misschien een drempeltje waar je overheen moet, maar mijn ervaring is wel, degene die je voor zijn geweest bij mij, zijn er vol lof over, zoveel reacties op een mooie foto, zoveel meer vertrouwen van je klanten, dat is toch waar je het voor doet.

Waar kan je deze foto’s allemaal voor gebruiken?

Waar zijn ze echt een must voor?

Allereerst socialmedia, zoals Linkedin, Instagram en Facebook, jouw website, mediafoto’s, podcast, nieuwsbrieven en je blogs. Het geeft zoveel meerwaarde aan je verhaal wat je naar buiten wilt brengen, professioneel en met de uitstraling die bij jou en jouw bedrijf past.

Echt!

Doen.

Ik heb voor jou een leuke deal.

We maken 4x per jaar foto’s, een fotoshoot van een half uurtje, dit kan op locatie, bij jouw bedrijf, op je kantoor, maar dat kan ook op straat of in dat leuke koffietentje, of in een mooi stuk natuur of bij mij in de studio. Zo heb je ieder seizoen recente foto’s, al dan niet seizoengebonden. Van tevoren overleggen we samen wat we gaan doen, we maken een shootplanning.

Kies je voor deze deal, het ‘personalbranding abonnement’, dan betaal je 1x per jaar € 300,00 excl. BTW en ik verzorg jouw personalbrandingfoto’s, per keer mag je 8 foto’s uitkiezen die jij wilt gebruiken, deze krijg je in hoge resolutie van mij.

Wat kan er nog meer bij? Kapper en visagie, dit in overleg, dit kan per keer geboekt worden, of voor alle vier de keren, prijzen zijn op aanvraag.

Wil je meer informatie? Mail gerust naar fotograaf@anneke-fotografie.nl