Voorstraat 10, 3251BD Stellendam
06-12921883
(enkel SMS/Whatsapp)
info@anneke-fotografie.nl

Gouden momenten samen

Gouden momenten samen

Druk, druk …

Die gezellige decembermaand is er weer …

Maar … als ik het zo rond om me heen hoor, heeft iedereen het druk, druk en druk, rennen en vliegen van het een naar het ander, vlug dit, vlug dat … herkenbaar?

Ja hé?

Boek een fotoshoot;

Nou ja, denk je misschien, nog meer afspraken!

Inderdaad, maar dat uurtje met elkaar is zo fijn, er is tijd voor elkaar, aandacht voor elkaar, we zeggen lieve dingen tegen elkaar, er is een moment van warmte. Vaak krijg ik grote families voor de lens, dus opa, oma, kinderen, de aanhang, de kleinkinderen, zelfs wel eens met de achterkleinkinderen, geweldig, en dan zie ik opa en oma zo enorm genieten van die momenten, ik maak ook foto’s van iedereen apart, dus ook van opa en oma samen, en vraag ze naar elkaar te kijken, dan zie soms die emotie al komen, de lach, die verlegen blik, prachtig om te zien.  Soms komt er een oma na afloop naar me toe en bedankt voor die mooie warme momenten, ik heb ook wel s te horen gekregen dat oma met blosjes naar huis ging na de fotosessie, leuk hé? Of wat denk je van de neefjes en de nichtjes die met elkaar veel plezier hebben op zo’n moment, of jij met je broer of zus, of juist een keer met je ouders op de foto. Weet je? Dit zijn van die waardevolle platen, die alleen maar meer waarde krijgen voor jou.

Soms krijg ik een kaartje, een paar dagen na onze fotodate, met lieve bedankwoorden, die bewaar ik allemaal.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is, dit zijn gouden uurtjes samen. Samen iets doen is zo waardevol. En het leuke van zo’n fotosessie, je krijgt er mooie dierbare herinneringen van mee.

Misschien ook een leuke hint om een kadobon te geven voor een fotosessie in deze decembermaand, om voor straks in de lente of misschien van de zomer een afspraak met mij in te plannen.

Stuur een mailtje naar mij en maak die bon voor je!

info@anneke-fotografie.nl