Voorstraat 10, 3251BD Stellendam
06-12921883
(enkel SMS/Whatsapp)
info@anneke-fotografie.nl

Ervaren wat mijn klanten ook ervaren …!

Ervaren wat mijn klanten ook ervaren …!

Onlangs waren wij voor een paar weken bij mijn zwager en schoonzus op Aruba, niet verkeerd natuurlijk, zo midden in de winter even de zomer opzoeken, we hebben genoten van de gastvrijheid van mijn schoonfamilie, van de schoonheid van Aruba, de prachtige parelwitte stranden met het aqua blauwe water, de vriendelijkheid van de bewoners, het heerlijke eten van mijn schoonzus in haar restaurant ‘Kamini’s Kitchen’ ( https://www.instagram.com/kaminiskitchenaruba/ ).

Het was absoluut genieten.

Maar eenmaal daar, bedacht ik dat het misschien wel leuk zou om een fotosessie te boeken bij een lokale fotograaf en te ervaren wat mijn klanten ook ervaren. Dus zodoende op instagram via een # opzoek naar een fotograaf, zo kwamen bij Steven (https://www.instagram.com/stevendecuba_weddings/ ) uit. Zijn profiel stond mij aan, kleurrijke maar zachte foto’s, een berichtje gestuurd en zo een date geregeld. We zouden in de laatste week van ons verblijf daar de fotosessie doen, een beetje bruin op het huidje staat natuurlijk altijd leuk dachten we.

Maar ja, ik ben ook gewoon een vrouw … paniek … wat moet ik aan, niks bijzonders bij me. Je snap t wel, drie nieuwe jurken aangeschaft 😊

De dag van de fotosessie dacht ik mijn haar wel goed te föhnen, lukte niet, alles pluis, beetje vet erin dan maar, ging goed. We hadden voor zes uur afgesproken, romantisch met de zonsondergang erbij …

Begint het te regenen in de middag … tjonge jonge, het leek wel of ik Nederland was, je wilt niet weten hoe vaak ik een fotosessie heb moeten verzetten voor regen … balen natuurlijk. Nieuwe afspraak, maar helaas lukte dat niet zo vlot, want Steven had het druk; Op maandag avond zouden we terugvliegen naar Nederland, enigste optie was die maandag in de ochtend met zonsopkomst … poeh zeven uur op het strand staan … haha net wat voor mij. Maar het is gelukt! We stonden er, fris en wel.

Steven is een ontzettend vrolijke en enthousiaste fotograaf die ons leuke opdrachtjes gaf en ondertussen de foto’s maakte, het uurtje was zo voorbij, het was leuk, ontspannen en relaxed.

Fijn om te zien hoe we eigenlijk op dezelfde manier werkten.

Na anderhalve week zo hij een preview sturen waar we onze foto’s uit konden kiezen, beetje ongeduldig was ik wel natuurlijk, maar het resultaat was zo tof!

foto : Steven de Cuba
foto : Steven de Cuba

Wat ik eigenlijk wil vertellen is, dat een vakantie of een weekendje weg zo’n mooie gelegenheid is voor een fotosessie, je bent ontspannen en er is tijd volop. Ik mag, denk ik, jaarlijks wel zo’n dertig a veertig fotosessies doen voor al die families die zo even in Ouddorp, Renesse of Scharendijke aan het genieten zijn. Ze weten me altijd goed te vinden, vaak via Google of Instagram.

Dus weekendje weg met familie of met je grote Liefde, boek een fotosessie!

Misschien verblijf je in :

Port Zelande Center Parcs,

Landal Strand Resort Ouddorp Duin,

De Ridderstee,

Strandpark Duynhille,

De Klepperstee,

Toppershoedje,

Oasis Punt-West of

het Eco Roompot Grevelingenstrand of

elders in Ouddorp?

Denk er eens over na, erg leuk om te doen, even een uurtje met elkaar bezig zijn en een mooie herinnering van het fijne verblijf alhier.

Neem gerust vrijblijvend contact op met mij;

info@anneke-fotografie.nl

Of via social-media: https://www.instagram.com/annekefotografie/  * https://www.facebook.com/profile.php?id=100063562660889

Hieronder enkele foto’s van families die je voor zijn geweest.