Voorstraat 10, 3251BD Stellendam
06-12921883
(enkel SMS/Whatsapp)
info@anneke-fotografie.nl

‘Shootingtime for the ladies’

‘Shootingtime for the ladies’

‘Shootingtime for the ladies’

Een mega gezellig en ontspannen uitstapje samen met je vriendin, je moeder of je zus, een quality time moment voor jullie en een mooie blijvende herinnering komt er achteraan, hoe leuk is dat?

Het is een fotosessie voor jullie twee, we gaan mooie portretten schieten, enkele en dubbele, vooraf krijg je kledingadvies voor de fotoshoot wat je allemaal mee kan nemen, beetje hulp daarin is natuurlijk superfijn;

Maar voor we gaan shooten, ga je eerst bij Silk Skin langs voor de make-up. Hier kan je jouw wensen vertellen, heerlijk relaxed en daarna ga je bij kapsalon Marvellous in de stoel zitten, zij geven je haar een fashiontouch-up!

En het leuke is, dit is allemaal in hetzelfde pand, Pand 10, Voorstraat 10 te Stellendam, hoe makkelijk wil je het hebben? Geweldig toch!

behind the scenes * Silk Skin
behind the scenes * Kapsalon Marvellous

We schenken een kopje thee en/of koffie voor je in, met een petitfourtje erbij, maar een glaasje bubbels kan ook!

Een paar glamour uurtjes samen, wie wil dat nou niet? Misschien ook leuk om je moeder, je zus of je vriendin met deze all-in fotoshoot te verrassen, misschien heeft ze dit wel dik verdiend, of is ze even toe aan wat afleiding.

Dit concept is een fijne samenwerking van Anneke Fotografie, kapsalon Marvellous en salon SilkSkin.

Voor de maanden november en december kunnen we dit pakket aanbieden voor de prijs van € 219,00, de prijs is voor het totale pakket, voor twee personen en je mag in totaal 20 digitale fotobestanden in hoge resolutie uitzoeken naderhand.

Deze all-in fotoshoot met alles erbij is te boeken bij Anneke, zij verzorgt de boeking, mail naar info@anneke-fotografie.nl

Voorstraat 10 3251 BD Stellendam