Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /customers/8/0/f/anneke-fotografie.nl/httpd.www/includes/menu.inc).

New Born

NewBorn

Ik fotografeer natuurlijk al jaren pas geboren baby’s, zo leuk!

Maar zoals in alle creatieve beroepen is verandering van tijd ook verandering van trend en sfeer. Ik probeer daar natuurlijk altijd in mee te gaan, vandaar dat ik deze week een geweldige workshop Newborn fotografie heb gevolgd bij een Topper in de Newbornfotografiebranche.

Geweldig om te zien hoe zij daar mee om ging.

Ik kwam met veel inspiratie en ideeën weer thuis.

 

Maar de ene fotograaf is de ander niet, ieder zijn eigen stijl, ik wil graag rust en tederheid in mijn foto’s zien, dat is mijn streven, daarnaast een kwaliteit leveren.

 

Een Newbornfotoshoot maak ik vanaf dag 6 tot aan dag 16, dat is omdat de baby’s dan zo heerlijk kunnen slapen en je ze dan in zo lief kan vastleggen.

Omdat ik er nu zo lekker in zit wil ik alle de Newbornbaby’s voor de maand Maart ’16 graag voor mijn lens krijgen, hihi.

Iedereen die voor de maand Maart een Newborn fotoshoot boekt krijgt 10% korting van mij (dit geld niet voor de al geplande afspraken).

Afspraak maken gaat als volgt; je geeft mij je uitgerekende datum door, als je kindje is geboren bericht je mij binnen vier dagen, dan maken we een definitieve afspraak voor de fotoshoot. Ik kom dan naar jullie thuis waar we aan de slag gaan, maar je kan ook kiezen om naar de studio te komen, dit in overleg natuurlijk.

Je kan aangeven welke decors of kleuren je het meeste aanspreken, dan ga ik daar mee aan de slag.

 

Mail naar info@anneke-fotografie.nl voor een afspraak of meer informatie!