Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /customers/8/0/f/anneke-fotografie.nl/httpd.www/includes/menu.inc).

Jelle en Natasja * GardenWedding

Afgelopen zomer, op ook al zo’n mooie dag, 22 juli, zijn Jelle en Natasja getrouwd.

 

Die morgen ben ik begonnen in Stellendam bij Jelle, waar Petra, de moeder van Jelle er ook was, om te helpen met aankleden, wat kunnen ze allebei toch heerlijk schaterlachen, een waar genot om van achter die camera te ervaren. Daarna hup in de auto en richting Ouddorp, waar Natasja bij haar (groot)ouders, zich aankleedde, het ging allemaal zeer relaxed, natuurlijk nog even de tijd om wat mooie foto’s te maken, van de werkelijk schitterende prinsessenjurk, buiten in de mooie tuin van oma.

Nadat Jelle Natasja had opgehaald gingen we op pad voor de fotoshoot, we begonnen op de Kleistee, een prachtig maar rustig natuurgebied, fijn dichtbij.

De oma van Natasja, voor vele uit Ouddorp en omgeving wel bekend, Rosie, een alom bekende fotografe, nu genietend van haar welverdiende pensioen, die voorheen alle bruidsparen uit de buurt fotografeerde, soms wel meerdere op één dag, zij kwam altijd veel in de tuin Kia Ora, deze vonden we zeer toepasselijk om als locatie te gebruiken op de trouwdag, na een hartelijk welkom, zijn we daar aan de slag gegaan.

Als laatste, natuurlijk, het strand, als echte Ouddorpers trouwen, moet het strand terug te vinden zijn in de trouwreportage, met die prachtige rustige kleuren.

De bruidsbloemen en corsage's, een mooie combinatie van orchideeën en rozen, zijn verzorgd door 't Bloemenschuurtje te Stellendam.

 

De tijd voor de ceremonie was aangebroken, de tuin van oma en opa, was werkelijk een sprookje om te zien, zoveel aandacht en tijd aan besteed, daar zou de huwelijksvoltrekking plaatsvinden.

 

Een prachtige ceremonie, verzorgd door Desiree v Halewijn.

 

Natuurlijk na het Ja-woord een glas champagne voor iedereen, de taart stond al klaar, momentje van ontspanning voor iedereen.

Na de groepsfoto’s gingen het bruidspaar en de gasten aan tafel, waarna het feest kon beginnen, ook weer buiten in de tuin, het was heerlijk weer, leuke gasten, spelende kinderen, fantastische muziek, er hing een heerlijk sfeertje!

Een paar dagen na de huwelijksreis was het tijd voor de Trashthedress shoot, ook weer op het zelfde strand als de trouwdag, strand Vuurtoren, OOOO wat was het koud toen, maar Natasja hoorde je er niet over.