Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /customers/8/0/f/anneke-fotografie.nl/httpd.www/includes/menu.inc).

Fijne feestdagen!

Het jaar 2015 is bijna voorbij!

 

Het was voor Anneke Fotografie een feestelijk jaar, 10 jaar Anneke Fotografie hebben we niet zomaar voorbij laten gaan.

Klein feestje, leuke acties, verlotingen en aanbiedingen kwamen er voorbij, daar werd ook heel veel gebruik van gemaakt, geweldig!

 

Ik wil graag al ‘mijn’ geweldige bruidsparen bedanken voor hun vertrouwen in mij, al die leuke gezinnen en families die mooi hebben gelachen voor mijn camera, Top!

Maar ook die lieve kleine schattige nieuwe wereldburgertjes die ik vast heb mogen leggen, bedankt!

Die verliefde stelletjes, die heerlijk verliefd voor de camera poseerde, een waar genot!

Maar ook die leuke samenwerkingen met bedrijven, waar ik mooie foto’s mocht maken voor hun bedrijf of van hun collectie, bedankt!

 

Bedankt allemaal!

 

Ik hoop dat het nieuwe jaar, 2016, ook weer een mooi jaar mag worden!

Er staan voor mij al weer leuke workshops in de agenda, die ik zelf ga volgen, want we willen graag bij blijven! Ook zijn alweer leuke thema fotoshoots in de planning, daar over later meer.

 

De bedoeling is dat ik in 2016 ‘Anneke on tour’ ga waarmaken, daar had ik het vorig jaar al over, maar helaas is er dit jaar niets van gekomen. Een fotoshoot bij jou in de buurt, daar voor kan je je aanmelden van te voren, de bedoeling is Hellevoetsluis, Zierikzee, Stellendam, Ooltgensplaat en misschien nog meer, dit is afhankelijk van jullie enthousiasme!

Blijf op de hoogte van dit alles en like Anneke Fotografie op Facebook

 

Ik wens jullie allen fijne feestdagen, een knallend uiteinde en een goed, mooi en gezond 2016!

 

Anneke