Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /customers/8/0/f/anneke-fotografie.nl/httpd.www/includes/menu.inc).

Cakesmash!

Hoera! Eén jaar!

Een mijlpaal, voor jullie én voor je kindje.

De eerste verjaardag is gewoon speciaal.

Vele ouders komen dan ook bij mij in de studio voor een cakesmash fotosessie, zo leuk, deze cakesmash foto’s worden dan vaak ook weer gebruikt voor de uitnodigingen voor het feestje. Lijkt jou dat ook wel wat? Zo’n fotosessie, ik zeg: zeker doen, voor je het weet gaat je kind naar het voortgezet onderwijs … alle momenten pakken als ze zo klein zijn.

Hoe gaat dat in zijn werk zo’n fotosessie?

Nou we prikken een datum, jij geeft mij je wensen door, denk aan favorieten kleuren of een thema die je graag terug wilt zien, dat mag ook met wat voorbeeldfoto’s, ik maak een decortje naar aanleiding van jouw wensen.

De beste periode om deze fotosessie te boeken is als je kindje nog niet loopt, dus met een maand of 10.

De taart; de mag je zelf maken of verzorgen, maar ik kan het ook voor je doen, de bakker ziet hiertegenover mij, taart kost ongeveer € 20,00 à 25,00, beetje afhankelijk van je wensen.

Jij zorgt zelf voor de outfit van jullie cakesmashmodel.

We maken de foto’s in de studio bij mij, (bij heel mooi weer kan het ook buiten), ook heerlijk om te zien en te ervaren, de meeste kinderen vinden het geweldig, soms is er een klein stimulansje nodig, maar het lukt eigenlijk altijd, na een kwartiertje a twintig minuten is jouw kindje er wel klaar mee.

Tijd voor het bad, na deze kliederboel, mag hij/zij nog eventjes in bad, we bouwen snel het decor om of passen wat aan, de teil wordt gevuld en spetteren maar! Alle, ja echt, alle kinderen vinden het geweldig, we blazen er nog wat bellen bij, de badeenden worden uit de kast gehaald, één groot waterfeest! En natuurlijk maken we ook hier weer foto’s van.

 

Kosten cakesmash fotosessie, incl. digitale fotobestanden in HR € 89,00

 

tags: cakesmashfotoshoot studiofotografie kinderfotograaf fotograaf ouddorp stellendam goedereede melissant taart 1 jaar bijna jarig taart meppen 

afbeelding: